Teken-en vlooienbanden

Teken-en vlooienbanden

De Nederlandse teek brengt de ziekte van Lyme over op mens en dier.
Een vlo kan een lintworminfectie overdragen op de hond en de hond kan een vlooienallergie ontwikkelen.
Bescherm uw hond tegen teken en vlooien.
Hondenrijk heeft  alleen de beste teken- en vlooienbanden:
Seresto en Beaphar vlooienbanden voor uw hond en pup. 

Weergegeven:
Sorteren op:

BEAPHAR DIAZINON VLOOIENBAND REFLECTEREND HOND

Reflecterende vlooienband voor honden, 6 maanden werkzaam tegen vlooien. De reflectorstrip zorgt voor optimale zichtbaarheid in het donker. Diergeneesmiddel voor honden ter bestrijding van vlooien. Deze banden zijn speciaal voorzien van een reflecterende strip. Deze zorgt ervoor dat de hond beter gezien wordt in het donker. Na 2 – 4 dagen is de band voldoende werkzaam tegen vlooien en behoudt zijn werking gedurende 6 maanden tegen vlooien. De band verliest zijn werking niet als hij nat w..

€ 9,54 Excl. BTW: € 9,00

BEAPHAR VLOOIENBAND HOND ROOD 6 MND

Vlooienband voor honden, 6 maanden werkzaam tegen vlooien. Diergeneesmiddel voor honden ter bestrijding van vlooien. Na 2-4 dagen is de band volledig werkzaam tegen vlooien en bestrijdt gedurende 6 maanden vlooien. De band verliest zijn werking niet als hij nat wordt en hoeft dus niet bij regen verwijderd te worden. Geschikt voor honden vanaf 6 maanden. Kleur band: rood. ..

€ 8,48 Excl. BTW: € 8,00

BEAPHAR VLOOIENBAND HOND WIT 6 MND

Vlooienband voor honden, 6 maanden werkzaam tegen vlooien. Diergeneesmiddel voor honden ter bestrijding van vlooien. Na 2-4 dagen is de band volledig werkzaam tegen vlooien en bestrijdt gedurende 6 maanden vlooien. De band verliest zijn werking niet als hij nat wordt en hoeft dus niet bij regen verwijderd te worden. Geschikt voor honden vanaf 6 maanden. Kleur band: wit. ..

€ 8,48 Excl. BTW: € 8,00

BEAPHAR VLOOIENBAND HOND ZWART 6 MND

Vlooienband voor honden, 6 maanden werkzaam tegen vlooien. Diergeneesmiddel voor honden ter bestrijding van vlooien. Na 2-4 dagen is de band volledig werkzaam tegen vlooien en bestrijdt gedurende 6 maanden vlooien. De band verliest zijn werking niet als hij nat wordt en hoeft dus niet bij regen verwijderd te worden. Geschikt voor honden vanaf 6 maanden. Kleur band: zwart. ..

€ 8,48 Excl. BTW: € 8,00

INTERVET SCALIBOR PROTECTOR VLOOIENBAND L 65 CM

Ter bestrijding van teken en zandvliegjes en ter voorkoming van herbesmetting.  Werkzame stof is deltamethrin.  De werkingsduur bedraagt 5-6 maanden als de band continu gedragen wordt.  Minimale leeftijd om te gebruiken: vanaf 7 weken.  Verkrijgbaar in:  Halsband kleine/middelgrote hond 48 cm  Halsband grote hond 65 cm  ..

€ 26,50 Excl. BTW: € 25,00

INTERVET SCALIBOR PROTECTOR VLOOIENBAND S, M 48 CM

Ter bestrijding van teken en zandvliegjes en ter voorkoming van herbesmetting.  Werkzame stof is deltamethrin.  De werkingsduur bedraagt 5-6 maanden als de band continu gedragen wordt.  Minimale leeftijd om te gebruiken: vanaf 7 weken.  Verkrijgbaar in:  Halsband kleine/middelgrote hond 48 cm  Halsband grote hond 65 cm  ..

€ 25,44 Excl. BTW: € 24,00

SERESTO TEKEN- EN VLOOIENBAND GROTE HOND VANAF 8 KG 70 CM

Deze innovatieve halsband beschermt tot 8 maanden tegen vlooien en teken bij honden vanaf 8 kg. De band heeft een afwerende werking en is geurloos. Actieve stoffen Flumethrine (4,50 gr) en Imidacloprid (2,03 gr). Indicaties Behandeling en preventie van vlooienbesmettingen gedurende 7 tot 8 maanden. De werkzaamheid tegen vlooien start onmiddellijk na het aanbrengen van de halsband. Bescherming tegen Ontwikkeling van vlooien larven in de onmiddellijke omgeving van het dier gedurende 8..

€ 42,40 Excl. BTW: € 40,00

SERESTO TEKEN- EN VLOOIENBAND KLEINE HOND TOT 8 KG 38 CM

Deze innovatieve halsband beschermt tot 8 maanden tegen vlooien en teken bij honden tot 8 kg. De band heeft een afwerende werking en is geurloos. Actieve stoffen Flumethrine (1,25 gr) en Imidacloprid (0,56 gr). Indicaties Behandeling en preventie van vlooienbesmettingen gedurende 7 tot 8 maanden. De werkzaamheid tegen vlooien start onmiddellijk na het aanbrengen van de halsband. Bescherming tegen Ontwikkeling van vlooien larven in de onmiddellijke omgeving van het dier gedurende 8 m..

€ 34,98 Excl. BTW: € 33,00