Hondengedrag en training

Hondengedrag en training

Honden kunnen soms  lastig zijn voor hun eigenaren, hun omgeving of zelfs voor zichzelf. Het gedrag veroorzaakt op de een of andere manier een probleem. Vervelend gedrag van een hond is eigenlijk  een symptoom van een emotie die verstoord is, om welke reden dan ook.

Bij gedragsproblemen is training en begeleiding de belangrijkste weg naar een oplossing.

Maar die kan goed ondersteund worden met middelen en supplementen die de hond helpen om een verstoorde emotie te herstellen. Hier vindt u supplementen en middelen om een verstoorde of natuurlijke (seksuele) honden gedrag te corrigeren.

Weergegeven:
Sorteren op:

BEAPHAR NO LOVE SPRAY 50 ML

Spray neutraliseert seksuele geurstoffen bij honden. No Love spray is geschikt voor de behandeling van loopse teven. Door No Love spray heeft de teef een minder aantrekkelijke geur voor reutjes. Hierdoor wordt de kans op een ongelukje kleiner. Het is natuurlijk wel belangrijk uw hond goed in het zicht te houden. ..

€ 12,10 Excl. BTW: € 10,00

BEAPHAR PUPPY TRAINER 20 ML

Puppy trainer dient als hulpmiddel bij het trainen van jonge honden om de behoefte te doen op de plaats waar u dat wilt. Met puppy Trainer zijn onprettige gewoontes af te leren. Druppel Puppy Trainer op de plaats waar de hond zijn behoefte mag doen, bijvoorbeeld op een Beaphar Puppy Pad. Laat de pup eraan snuffelen. Op deze manier leert hij de plaats kennen waar hij zijn behoefte mag doen. ..

€ 13,31 Excl. BTW: € 11,00

NO STRESS DRUPPELS HOND 3 PIP

Beaphar No Stress druppels kalmeren, stimuleren goed gedrag en verminderen stress bij honden. Deze druppels bevatten Valeriaanextract; een natuurlijk middel met een kalmerende werking. Het micro-ingekapselde extract komt langzaam vrij en is langdurig werkzaam. Valeriaan komt van nature voor in Europa en groeit bij voorkeur op drassige, vochtige gronden. De plant wordt tot 1.5 meter hoog en uit de wortels wordt valeriaanextract gewonnen. De plant wordt in de volksmond ook wel kattenkruid genoe..

€ 8,47 Excl. BTW: € 7,00

SANAL HOND RELAX KALMERINGSTABLET 15 TABLETTEN

Sanal Relax is 100% natuurlijk en kalmeert bij vuurwerk, onweer, angst en overige stress-situaties. Sanal Relax voorkomt wagenziekte. Het kan enkele uren duren voor de werkzame stoffen in Sanal Relax goed zijn opgenomen in de bloedsomloop van uw huisdier. Komt er een stressvol moment aan of wordt het gebruikt voor doelgerichte gedragsverandering, dan wordt geadviseerd Sanal Relax 2-3 dagen van te voren al te geven aan uw huisdier, voor maximaal profijt.  Is uw huisdier vaak gestressed..

€ 8,47 Excl. BTW: € 7,00