Supplementen en medicijnen

Alle supplementen en medicijnen die u nodig heeft om uw hond gezond te houden. Breed aanbod van honden geneesmiddelen, honden dieetvoedingen, vitaminen en voedingssupplementen.

Weergegeven:
Sorteren op:

BEAPHAR HOND SPRAY BIJ JEUK 250 ML

Beaphar Spray bij Jeuk voor honden en katten is een mild huidverzorgingsproduct. Te gebruiken bij huidirritaties, roos of een droge huid. De combinatie van onder andere Aloë Vera, Teunisbloemolie en Castor-olie verzacht de gevoelige huid en houdt deze zacht en soepel. De spray hydrateert en ondersteunt het herstel van de huid. Toepassingen:  * Dieren die chronisch last hebben van jeuk klachten (niet door ongedierte)  * Herstel van de huid na allergieën  * Herstel van de huid..

€ 16,94 Excl. BTW: € 14,00

BEAPHAR MONDSPRAY 150 ML

Mondspray 150 ml hond en kat. Door gebruik van mondspray krijgt uw hond of kat een schoon gebit en een frisse adem. Beaphar Mondspray is gemakkelijk in gebruik en zorgt voor een hygiënisch frisse mond en houdt de tanden schoon. De spray bevat 3 tandverzorgende enzymen, deze gaan tandplak en de vorming van tandsteen tegen. Anti tandplak Bacteriën en eiwitten uit etensresten veroorzaken tandplak. De mondspray bevat enzymen die schadelijke bacteriën aanpakken en tandplak afbreken. ..

€ 7,26 Excl. BTW: € 6,00

BEAPHAR MONDWATER HOND KAT 250 ML

Mondwater gaat de vorming van tandplak tegen bij hond en kat en zorgt voor een frisse adem. Bacteriën en voedselresten vormen tandplak, wat resulteert in tand- en tandvleesproblemen en uiteindelijk in een slechte adem. Door de enzymen in het Mondwater worden slechte bacteriën aangepakt om zo de vorming van tandplak te verminderen.  Met één flesje Mondwater kunt u 25 liter drinkwater aanmaken, wat door het handige doseerdopje extra gebruiksvriendelijk is. Doordat het Mondwater alleen t..

€ 9,68 Excl. BTW: € 8,00

BEAPHAR NO LOVE SPRAY 50 ML

Spray neutraliseert seksuele geurstoffen bij honden. No Love spray is geschikt voor de behandeling van loopse teven. Door No Love spray heeft de teef een minder aantrekkelijke geur voor reutjes. Hierdoor wordt de kans op een ongelukje kleiner. Het is natuurlijk wel belangrijk uw hond goed in het zicht te houden. ..

€ 12,10 Excl. BTW: € 10,00

BEAPHAR PUPPY TRAINER 20 ML

Puppy trainer dient als hulpmiddel bij het trainen van jonge honden om de behoefte te doen op de plaats waar u dat wilt. Met puppy Trainer zijn onprettige gewoontes af te leren. Druppel Puppy Trainer op de plaats waar de hond zijn behoefte mag doen, bijvoorbeeld op een Beaphar Puppy Pad. Laat de pup eraan snuffelen. Op deze manier leert hij de plaats kennen waar hij zijn behoefte mag doen. ..

€ 13,31 Excl. BTW: € 11,00

BEAPHAR TANDENBORSTEL KAT HOND

De Beaphar Tandenborstel biedt in combinatie met Beaphar Tandpasta totale bescherming voor het gebit. Dagelijks poetsen gaat tandplak en de vorming van tandsteen tegen en zorgt daarnaast voor een frisse adem. De dubbele tandenborstel is geschikt voor alle honden en katten. Het rubberen handvat zorgt voor extra grip. De borstelharen zijn zacht en flexibel om het tandvlees te beschermen, ze zijn verschillend van lengte om alle plaatsen in de bek goed te bereiken. Waarom gebitsverzorging? Dag..

€ 4,84 Excl. BTW: € 4,00

BEAPHAR TANDGEL KAT HOND 100 GR

Dog-a-Dent Tandgel voor de hond. Deze gel zorgt voor een schoon gebit en frisse adem. De gel wordt aangebracht vooraan op het gebit. Vervolgens wordt deze via de tong door de bek verspreid. Doordat de tandgel op de tanden zit kunnen bacteriën zich niet hechten. Bevat propolis, een door bijen gemaakte stof, die een slechte adem tegen gaat en een hygiënische en verzorgende werking heeft. ..

€ 9,68 Excl. BTW: € 8,00

BEAPHAR TANDPASTA KAT HOND100 GR

Beaphar tandpasta met lekkere leversmaak. Voorkomt tandplak en tandsteen en geeft een frisse adem. ..

€ 9,68 Excl. BTW: € 8,00

NO STRESS DRUPPELS HOND 3 PIP

Beaphar No Stress druppels kalmeren, stimuleren goed gedrag en verminderen stress bij honden. Deze druppels bevatten Valeriaanextract; een natuurlijk middel met een kalmerende werking. Het micro-ingekapselde extract komt langzaam vrij en is langdurig werkzaam. Valeriaan komt van nature voor in Europa en groeit bij voorkeur op drassige, vochtige gronden. De plant wordt tot 1.5 meter hoog en uit de wortels wordt valeriaanextract gewonnen. De plant wordt in de volksmond ook wel kattenkruid genoe..

€ 8,47 Excl. BTW: € 7,00

SANAL HOND RELAX KALMERINGSTABLET 15 TABLETTEN

Sanal Relax is 100% natuurlijk en kalmeert bij vuurwerk, onweer, angst en overige stress-situaties. Sanal Relax voorkomt wagenziekte. Het kan enkele uren duren voor de werkzame stoffen in Sanal Relax goed zijn opgenomen in de bloedsomloop van uw huisdier. Komt er een stressvol moment aan of wordt het gebruikt voor doelgerichte gedragsverandering, dan wordt geadviseerd Sanal Relax 2-3 dagen van te voren al te geven aan uw huisdier, voor maximaal profijt.  Is uw huisdier vaak gestressed..

€ 8,47 Excl. BTW: € 7,00

SIRE GEBITSVERZORGING HOND 250 ML

Sire Dental Care is een smakelijke oplossing met xylitol en chloorhexidine die de vorming van tandplak en tandsteen helpt voorkomen en bijdraagt aan een frisse adem. Door de eenvoudige toepassing via het drinkwater is Sire Dental Care het ideale product voor de mond- en gebitsverzorging van hond en kat. Past in ieder gebitsverzorgingsprogramma. ..

€ 21,78 Excl. BTW: € 18,00